Beställt Everyday backpack

29368297484_ca62c658b8_kNu har jag beställt min födelsedagspresent. En Everyday Backpack från Peak Design som ska komma i slutet på november eller början på december. Det är ett Kickstarter-projekt, det första som jag backat,  och jag blev förtjust redan första gången jag kom i kontakt med produkten.

Egentligen är väskan främst tänkt som en kameraväska men dess upplägg gör den även perfekt för andra användningsområden, som för att användas till och från jobbet varje dag och på andra äventyr. Det som är speciellt med den är att den går att öppna både uppifrån och från sidorna. Man kan dessutom dela in väskan i upp till sex olika delar med avdelare vilket gör det lätt att organisera innehållet. Den har även fack för både dator och surfplatta så att både min Macbook och min iPad får plats på färden. Man kan dessutom fästa saker på utsidan av väskan med inbyggda remmar och det finns plats för vattenflaska, termos eller vad man nu vill i sidofickorna.

Jag hade inte riktigt råd att finansiera väskan själv då den till Kickstarter-pris går på ungefär $200. Men efter att jag skrivit om väskan på Facebook och delat videon nedan så bestämde sig min mamma och pappa för att ge mig en del av väskan i födelsedagspresent vilket jag så klart tackar för.

Jag har provat mig igenom många väskor för att hitta den ultimata lösningen för allt man måste ha med sig, dator, laddare, sladdar, träningskläder och så vidare. Dessutom vill jag helst att väskan ska kunna fungera som en övernattningsväska för korta resor. Allt detta klarar Everyday Backpack att lösa – hoppas jag. Min nuvarande Björn Borg-ryggsäck är helt okej, men den har bara ett stort fack och ett litet datorfack vilket gör att innehållet bara blir ett stort svart hål där allt ligger huller om buller.

Nu är det bara att vänta för att se om Everyday Backpack kommer leva upp till förväntningarna.

 

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Beställt Everyday backpack”

    1. Pingback: Min Everyday Backpack har kommit – Joche.se